Καλέστε μας

Ορθοπλαστική – Κατασκευή Επιθεμάτων Σιλικόνης

Η διορθωτική ορθοπλαστική βοηθά στην ανακούφιση από τους πόνους κι από τις ενοχλήσεις των δακτύλων, καθώς τα επαναφέρει σταδιακά στην σωστή θέση τους.
Μία παραμόρφωση των δακτύλων αν δεν είναι ακόμη πολύ έντονη, αντιμετωπίζεται με διορθωτική ορθοπλαστική από προϊόντα με βάσει κυρίως τη σιλικόνη.
Το σιλικονούχο επίθεμα τοποθετείται στο μεσοδιάστημα του δακτύλου σαν σφήνα και φέρνει το δάκτυλο στην σωστή του θέση.

Η ορθοπλαστική ενδείκνυται σε παθήσεις βλαισού μέγα δακτύλου (κότσι), εφίππευσης δακτύλων και γαμψοδακτυλίας αφού τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι η ατομική προσαρμοστικότητα και η διαφορετική σκληρότητα για διαφορετικές προσαρμογές.
.
Η διορθωτική ορθοπλαστική είναι μόνο μία διέξοδος ως προς την χειρουργική επέμβαση. Διορθώνει απλά την θέση των δακτύλων χωρίς να μπορεί να επιμηκύνει τους ήδη κοντούς τένοντες. Βοηθά στην απελευθέρωση από τους πόνους καθώς και στην πραγματική ανακούφιση από τις ενοχλήσεις των δακτύλων.

Ενδείκνυνται για την αποφόρτιση των μεσοδακτύλιων κάλων. Τα ορθοπλαστικά επιθέματα πλένονται και καθαρίζονται εύκολα με τα διάφορα μικροβιοκτόνα του εμπορίου, άρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ανάπτυξης μυκήτων λόγω της συνεχούς χρήσης τους.

Πρέπει να αναφέρουμε όμως ότι, δυστυχώς σε περιπτώσεις πολύ προχωρημένης παραμόρφωσης των δακτύλων, οι ασθενείς αναγκαστικά οδηγούνται στην χειρουργική επέμβαση, αφού η ορθοπλαστική δεν μπορεί να τους βοηθήσει.Αποτελέσματα
Το σιλικονούχο επίθεμα τοποθετείται στο μεσοδιάστημα του δακτύλου
σαν σφήνα και φέρνει το δάκτυλο στην σωστή του θέση.
Κλείστε το ραντεβού σας
Αφήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας πατώντας στο κουμπί "Κλείστε Ραντεβού" ή καλέστε μας στο τηλέφωνο
210 99 49 129